Search
  • Zenički komšiluk

Djeca u akciji! Kreativne maske za lijepu poruku Zeničkog komšiluka!

Updated: Apr 14, 2020

Zenički komšiluk je pokrenuo novu inicijativu te na kreativan način je predstavio važnost bh. privrednika i dijece kao osnovne potpore za razvoj bolje Bosne i Hercegovine.

Želimo poslati lijepu poruku iz Zenice. Želimo da širimo pozitivne priče.

Web platformu "Djeca u akciji" želimo iskoristiti na način da povežemo kompanije i dječicu, te da pomognemo roditeljima u usmjeravanju djece ka dodatnim aktivnostima kako bi kreativno iskoristili ovo vrijeme izolacije.

Deset prijatelja Zeničkog komšiluka je pripremilo 25 poklona za našu djecu i sada sa nestrpljenjem očekuju kreativne maske mališana iz Zenice. 

Komšije glasaju za najbolje radove te potrudite se da osvojite simpatije svojih komšija. Predstavnici kompanija će direktno uručiti poklone dječici koja osvoje najviše simpatija komšija te grupa Zenički komšiluk neće biti posrednik već samo veza.

Drugari, ovaj put od vas očekujemo da napravite najkreativniju zaštitnu masku za lice. Idemo u akciju! Fotografije vaših kreativnih maski šaljite putem Facebook profila Zenički komšiluk do 17.04.2020.

Poziv je otvoren za djecu koja vrijeme provode u izolaciji te žele da vrijeme iskoriste kreativno. 21.04.2020. na web stranici www.zenickikomsiluk.com ćemo napraviti prvu online izložbu kreativnih zaštitnih maski djece iz Zenice.


Pssst roditelji, slobodno im pomozite ovaj put i uživajte zajendo.

234 views0 comments